Telling stories for a living

Telenet Turboooooohh!

Nu dat ik al een paar weken kan genieten van mijn Dommel aansluiting, heb ik ontdekt dat ik op mijn Telenet Turbo lijn nog maar 5GB van de 35GB gebruikt heb! Tijd om daar iets aan te doen natuurlijk en hoe kan je dat beter doen dan in te loggen op Technet en enkele softwares te downloaden die nog op het verlanglijstje stonden en die ik vroeger nog niet gedownload had wegens niet genoeg datalimiet om alles ineens af te halen.

Los daarvan moet er wel gezegd worden dat Telenet echt wel de snelste is. Een gemiddelde doorvoersnelheid van 2.2MB/s! Das zeker en vast niet slecht denk ik zo en op die manier gaat mijn queue van om en bij de 4GB er vlotjes door… Telenet voor de snelheid en Dommel voor het volume. Ideaal!

2 Comments

  1. Kenneth - Mobistar/Euphony

    Naast Euphony ADSL heb ik ook Turbonet van telenet… Als ik de keuze moet hermaken, is het vanaf nu ook dommel met het ADSL2 netwerk. Maar helaas nog niet bij ons beschikbaar.

  2. Unexpected

    Liefst van al zou ik op het ADSL2 netwerk van Dommel zelf connecteren – CityConnect. Veel goedkoper! Maar dat is nog maar beperkt beschikbaar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑