Telling stories for a living

Google Docs – Offline

Google heeft alweer een update doorgevoerd aan zijn Docs toepassing, nl. het beschikbaar stellen van de toepassing zonder online te zijn! Zeer handig voor wanneer uw ISP er eventjes de geest aan geeft denk ik dan. Ik gebruik Google Docs zelf sporadisch, meestal om een attachement uit mijn GMail te openen wanneer op de betreffende computer geen Office suite geinstalleerd is.
Je moet wel Google Gears op je computer hebben staan, een toepassing die ik voordien al aangehaald heb om Google Reader offline te kunnen gebruiken. En zoals altijd introduceert Google dit stapsgewijs en kunnen voorlopig alleen Engelstaligen hiervan gebruik maken… taal switchen naar Engels dus om de offline modus te beziggen!

1 Comment

  1. Gunther

    Zelfs als je taal in het “Engels (US)” staat is het nog niet zichtbaar, althans niet in mijn account…
    Nog even geduld hebben zeker? 🙂
    In elk geval een erg handige feature.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑