Telling stories for a living

Uitmesten

Ge zou dat hier eens moeten aanschouwen, in mijn bureau. Twee portables, de één in zijn docking station en de ander gewoon “los” up & running. Naast het docking station nog een 20″ LCD scherm met daaraan mijn powerbeast (lees: quadcore werkstation) gekoppeld met natuurlijk zijn eigen klavier en muis (en ja op het docking station zit ook nog een extra klavier en muis aangesloten).
Naast de “quad” staan nog twee externe schijven en rond het scherm nog twee speakers van Logitech, die samen met de woofer op de grond een gecombineerd vermogen van 400W RMS kunnen produceren. Heftig? Indeed! Maar muziek moet je niet alleen horen, muziek moet je ook voelen. Punt.
Gans bovenstaande opstelling staat garant voor een “cable-mess” en als je dat nog is combineert met lectuur (denk Vista boeken, Exchange  2007 naslagwerken,…) en een hoop of drie administratie (lees: facturen, briefwisseling,…) dan moet ik u niet vertellen dat mijn bureau / werkruimte een beetje begint te gelijken op een gemiddelde warzone ergens in Afghanistan.
Hoog tijd om orde op zaken te stellen dus: opruimen, afstoffen, met een nat doek alles afkuisen en al de rommel sorteren en een plaats geven (eventueel verticaal klasseren). En dan zal het wel tijd zijn om achter de TV te gaan liggen denk ik.

2 Comments

  1. Serge van Ginderachter

    Dit vraagt gewoon naar een foto….
    … die je op http://www.dailydesktop.be mag posten 😀

  2. Unexpected

    Misschien doe ik dat wel 😉 hehe… nieuw initiatief Serge? Nog niet gezien… wel tof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑