Telling stories for a living

Zondag = Relaxdag

Aangezien mijn weekend deze week gehalveerd was, had ik al besloten dat het vandaag een rustig dagje zou worden waarin ik zou proberen om zoveel mogelijk schade in te halen! Allereerst dus uitgeslapen tot een uur of tien om dan vanuit het bed een heleboel dingen die ik opgenomen had vorige week te bekijken (kwestie van plaats te maken op de harde schijf). Tegen de middag erg lekker zelfgemaakt stoofvlees met frietjes en mayonaise gegeten om daarna naar Katarakt van vorige week zondag te kijken (zodat ik deze avond weer “live” kan kijken). Daarna een toertje gaan doen met de MX-5 en eens langs enkele winkels gepasseerd (vanzelfsprekend met het dak naar beneden) om heel ontspannen en voldaan thuis te komen en mij eens achter mijn VAIO te nestelen en al mijn RSS-feeds bij te lezen.
De zondag is ondertussen bijna voorbij, maar ik ga straks toch nog pannekoeken eten, mogelijk naar I Am Legend kijken en daarna afstemmen om TV voor Katarakt en andere fijne programma’s die men op zondagavond door de coax stuurt. En dan is het weekend om denk ik. Wat deed u?

3 Comments

  1. G

    beetje geslapen, gn eten wegens te lui om te koken, gekuist (wegens in de week al uitgesteld), en dan vadertje staat gesponserd door op en af nr de zee te rijden 🙂

  2. Junni

    Ik hoop dat ge die pannenkoeken in de Timory zijt komen eten?

  3. bloarereiker

    Zondag opgestaan om 07u30 en eens lekker uitgebreid ontbeten. Auto’s gewassen, was 2 weken geleden (shame on you,ik weet het) Lekker relaxed was wel mooi weer en de zwarte corsa was 2 weken geleden gewaxt met Mettalicwax van Valma dus poepsimpel om hem droog te krijgen zonder strepen (state of the art wat betreft je auto eens een snelle poetsbeurt te geven). Is nu weer als nieuw en wassen gaat als vanzelf water parelt eraf. Daarna wat familie bezocht en een fondue in mijn kas geslagen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑