Telling stories for a living

90 km/h

SMOG is in tegenwoordig. Om de zoveel tijd is er SMOG-alarm en moeten we met zen allen 90 km/h aanhouden op de snelweg. Op zich goed initiatief hoor, maar ge gaat mij nu toch niet zeggen dat er 5 jaar terug geen SMOG was? Ons land is altijd al een diesel-land geweest, en al weet ik wel dat er altijd meer auto’s zijn, das niet exponentieel gegroeid op 2 jaar of zo denk ik…
En dan nog een hekel punt: 90 km/h rijden is wel cool. Ik had de indruk dat er minder files waren en mijn boordcomputer toont een (nog) lager vebruik dan anders aan. Tot zover alles in orde. Maar dan zie je daar mannen met BMW X5 3.0D, Mercedes-Benz E280CDI,… en andere “dikkenekken” u voorbijvliegen aan 140 km/H (ruwe schatting), gecombineerd met extreem zware dieselmotors… Daar moeten dan vier andere “gewonere” wagens trager voor rijden om dat te compenseren?
Ge moogt zeggen wat ge wilt: het merk van uw wagen zegt veel over uzelf. En daarmee basta.

4 Comments

 1. FRaNKy

  No, really ?
  Zet er ineens ook maar de “ooh ooh ik wil een echte auto maar krijg enkel maar een BMW 130”-boekhouder (nee-ik-ben-een-bedrijfsrevisor) bij die iedereen langs de pechstrook voorbij schiet.

 2. Pimp

  Sommigen onder ons betalen zoveel wegentax dat ze een apart rijvak zouden mogen voorzien met unlimited km/u!

 3. Pimp

  Als je ooit een longontsteking of hartkwaal krijgt door de SMOG, weet dan dat uw kwaal behandeld zal worden door zij die ZOVEEL wegentax betalen dat ze er zelfs een apart rijvak voor zouden moeten voorzien!

 4. Pimp

  Als je ooit een longontsteking of hartkwaal krijgt door de SMOG, weet dan dat uw kwaal behandeld zal worden door zij die ZOVEEL wegentax betalen dat ze er zelfs een apart rijvak voor zouden moeten voorzien…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑