Telling stories for a living

HTC Geeft Toe

Je weet of je weet niet dat HTC met bepaalde toestellen in een lastige situatie zit in de zin dat ze de grafische chip op softwareniveau aanspreken in plaats van op hardwareniveau, waardoor alles dus trager gaat dan mogelijk is met die hardware.
Blijkt dat Qualcomm, de fabrikant van die grafische chips, de benodigde drivers alleen meegeeft aan de fabrikanten (in dit geval HTC) tegen betaling en daar wou HTC niet aan meedoen. HTC is echter, onder druk van de klant, gekraakt en belooft nu om toch de drivers aan te kopen en door te sijpelen naar zijn klanten. Goed nieuws, al had ik eigenlijk geen problemen met mijn HTC, maar meer snelheid is altijd goed niet?

2 Comments

  1. Sven

    mijn htc touch is net toch tikje te traag laat dus maar komen die drivers

  2. Unexpected

    ze komen er aan begin maart naar het schijnt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑