Dat vraag ik mij nu al bijna anderhalve maand af zie. Ik had verwacht (gehoopt) dat ze bij Apple hun volledige productielijnen zouden upgraden met de nieuwste Penryn cpu’s, grafische kaarten, grotere harde schijf,… en zo verder tijdens of net na MacExpo halverwege januari. Niet dus.
Ik zou mij dus graag een Apple computer bestellen, maar ik weiger er nu een te bestellen als ik weet dat ze elk moment een upgrade kunnen krijgen en dat ik dus voor hetzelfde geld meer computer kan krijgen. En upgraden zullen ze, want volgens mij is de enige reden dat ze het nog niet gedaan hebben, een overstock aan onderdelen van de vorige generatie. En al de Macbooks krijgen trouwens die multi-touch touchpad die nu al in de Macbook Air terug te vinden is. Nog een reden om te wachten.
Geduld is een deugd niet… zucht.