Het is geen geheim dat Microsoft elke tweede dinsdag van de maand zijn patches verspreid via Windows Update. Morgen is het weer zover en het ziet er naar uit dat er een hele berg patches, en dan vooral security related stuff, ter beschikking gaan komen. De gasten van MSFN schreven er ook een stukje over (net als vele andere news-sites) en het advies is dus zoals gewoonlijk, patchen en updaten gasten! ASAP.
“Microsoft is gearing up to release 12 security bulletins Tuesday that will include patches for critical vulnerabilities in Office, Windows, Internet Explorer, VBScript, JScript and Visual Basic. The updates, which will come in Microsoft’s monthly Patch Tuesday release, February 12, 2008.
The critical vulnerabilities all cause remote code execution problems. That means if the flaw is exploited, a hacker could remotely control the infected machine. The vulnerabilities rated important also cause remote code execution, which generally garners a critical rating.”