Telling stories for a living

TV Makelaar

Kijkt daar nog iemand naar? Ik vind dat nog goede televisie en één van de weinige programma’s die me tegenwoordig kunnen boeien. Wat me wel opvalt is dat de prijzen van immo tegenwoordig redelijk onbetaalbaar zijn voor jonge mensen (waaronder mezelf). Iemand een plan van aanpak? Zucht.

3 Comments

 1. T

  zolang de banken zo’n schandalige leningen toestaan, vrees ik dat er niet veel verbetering in zit…

 2. Unexpected

  Ik vrees er ook voor 🙁 spijtige zaak.

 3. dirk

  banken geven geen leningen zonder zeker te zijn dat ze terug verdiend kunnen worden… dus uiteindelijk ligt het aan ons die zo’n schandalig grote leningen aanvaarden!!! Niet? En vandaag de dag wordt voor alles een lening afgesloten. (oke huis is normaal) maar nieuwe koelkast… lening, nieuwe koffiezet… lening, nieuwe auto… lening,… (of op afbetaling wat uiteindelijk op het zelfde neerkomt). Ik snap de mentaliteit eerder niet van die mensen.
  komt er gewoon op neer, banken werken ook met de vraag/aanbod regel… en als er nu eenmaal vraag is naar hogere leningen, en de mensen kunnen garanderen dat ze dit terug betalen, dan is de kous af!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑