Telling stories for a living

GMail Op iPhone

Voor de enkelen die in ons landje al over een iPhone beschikken is er goed nieuws: de mannen van Google hebben hun GMail app voor de iPhone sterk verbeterd, waardoor het veel aangenamer wordt om je mail “on the road” te lezen dan voordien.
GMail gebruik ik al veelvuldig. Nu nog een iPhone zien vast te krijgen…

4 Comments

 1. dirk

  Ik ben echt al een tijdje aan het twijfelen tussen 3 systemen
  – iphone
  – blackberry
  – pda met gsm functie
  iphone is uiteindelijk gewoon een veredelde pda met strak design en leuke functies (nog geen prijzen voor internet functies)
  blackberry is de meest handige als gsm, en levert meestal ook de beste autonomie (€15 abonno per maand extra voor internet functies)
  pda met gsm functie is wel tof, maar autonomie is alles behalve. Natuurlijk zijn de functies constant uitbreidbaar wat je niet hebt tov iphone of blackberry (buiten enkele hacks hier en daar). Hier kost internet ook €15 per maand…
  zit dus met dilemma, denk wel niet dat ik voor iphone zal gaan… wat denk jij?

 2. Unexpected

  Zoek een op HTC Cruise op mijn blog, daar ga ik voor 😉

 3. dirk

  al in het bezit of nog aan het wachten op een late kerst?
  Is inderdaad pracht van een toestel… mag wel voor de prijs. En de autonomie ziet er ook dik cava uit. Hmmm twijfel twijfel… en zwartekers vind ik anders ook niet mis, nadeel is dat prijs bijna het zelfde is, en uiteindelijk de functies veel lager liggen.
  Twijfel twijfel 🙂

 4. Canis Lupus

  Ik heb mijn HTC Touch Cruise na een week voor 350 euro verkocht omdat ik het zo’n bar slecht toestel vond. Voor het touch screen te bedienen mag je zeker geen van Apple gewend zijn!!!! Veel te traag toestel trouwens!!!! Heb nu een iPhone 3G, wat toch wel een héél andere kwaliteit is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑