Telling stories for a living

Weekend

Woohoow! Het weekend is begonnen. Neen ik vergis me niet. Voor mij is het weekend deze middag al begonnen, overuren opnemen heet zo iets ;-). En ik denk dat ik pas ergens volgend jaar terug richting werk zal gaan, een beetje verlof nemen denk ik zo. Kerst vieren, oudjaar vieren en daartussen relaxen en ontspannen en schade inhalen. En dan kunnen we er volgend jaar weer fris invliegen! Zij die morgen moeten gaan werken en geen vakantie hebben, succes, mijn gedachten zijn bij u.

3 Comments

  1. G

    champagnefuif overleven 🙂

  2. mieke

    groot gelijk zou ik zo zeggen, en idem dito for me. prettige kerstdagen en maak het maar lekker bont met oudjaar!

  3. Unexpected

    Thx Mieke, vanzelfsprekend wens ik jou hetzelfde toe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑