Vaak krijg je de vraag “wat wil je graag voor Kerst?” en dan moet je zo nadenken over wat je wil en weet je het niet goed en zeg je dan maar iets… Dit jaar ben ik voorbereid:

  • Een smartphone
  • Een nieuwe (extra) horloge
  • Zo een wekker met daglicht simulatie (zoals die Philips modellen)
  • Een docking station voor iPod (mag ook wekker zijn, Logitech is naar het schijnt zeer goed)
  • Digitale reflex camera (bijvoorbeeld een D40 van Nikon of een 400D van Canon)
  • Kleding cheque(s)
  • Muziek (bijvoorbeeld iTunes herlaadkaart)
  • Boeken

Zo, ik denk dat dat het belangrijkste is waar ik de voorbije dagen op ben kunnen komen. Gelijk wat van het lijstje hierboven zou me veel plezier doen, al kan het goed zijn dat ik bepaalde dingen vergeten ben. En eigenlijk ben ik ook blij met iets anders, hoe klein het ook is. Uiteindelijk gaat het om de gedachte erachter hé. Maar als je dan toch veel geld zou willen uitgeven (of iets minder, naar gelang wat je kiest op die lijst) dan wil ik toch maar een lijstje bij de hand hebben ;-).