Telling stories for a living

Slapen

Amai. Zo laat gaan slapen en dan heel vroeg opstaan, gecombineerd met een productieve dag op het werk = ‘s avonds moe zijn. Vorige nacht gaan slapen rond 1u om op te staan rond een uur of zes. Om zes uur vanavond op het werk naar huis vertrokken en tegen zeven uur had ik gegeten. Met al de heisa rond B-H-V dacht ik het nieuws mee te pikken, wat wel gelukt is, maar daarna ben ik als een blok in slaap gevallen tot een uur of negen vanavond. Licht uit. Spot ook uit.
Misschien eens wat vroeger gaan slapen kan helpen, I know, maar slapen dat is zo een tijdsverlies hé. En zo veel te doen. Niet gemakkelijk.

2 Comments

  1. Frederik

    Ik zit met hetzelfde probleem; slapen vergt veel tijd, en ik kan die tijd eigenlijk beter anders besteden.
    Aan de andere kant, ik geraak dan wel ‘s morgens nooit uit m’n bed. En al zeker niet om 6uur.

  2. Unexpected

    Awel meestal lukt mij dat wel, ik heb dus het geluk dat ik een mens ben die toekomt met heel weinig slaap. Meestal kom ik in de week toe met 5 uur slaap en in het weekend slaap ik dat dan een beetje bij en komt alles goed 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑