Telling stories for a living

.BE

Ik keek vanavond naar Terzake om vast te stellen dat komende nacht er een beetje “op of eronder” zal worden voor de regeringsonderhandelingen. Indien het eronder is, wat er op dit moment zo naar uit ziet, dan zullen de Vlaamse partijen de splitsing (die notabene grondwettelijk opgelegd is) door de strot van de Walen rammen door unaniem de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde goed te keuren.
Ik ga daar niet veel verder over uitweiden want er zijn al genoeg en beter geinformeerde websites die dit doen, maar waar ik wél over nagedacht heb en wat toch wel van belang is voor ons allen: stel dat het tot een splitsing komt en België van de wereldkaart verdwijnt om vervangen te worden door Vlaanderen en Wallonië (puur hypotetisch eh), wat gebeurt er dan met onze .be domeinnamen? Zal Unexpected.be dan verdwijnen? Want .be is een duidelijke verwijzing naar België. En worden Vlaamse sites dan .vl of zo iets en Waalse sites .wl?
Ik vraag het mij in feite af. Weet u het?

4 Comments

 1. Inferis

  Ik denk dat .be dan het minste van onze zorgen zal zijn. 🙂

 2. Inferis

  Trouwens, de splitsing is niet grondwettelijk opgelegd. Er is nergens gezegd dat BHV moet gesplist worden. Er moet een oplossing komen voor de discriminatie die ontstaan is door de kieskring BHV (alle andere kieskringen beslaan een provincie, bij BHV is dat niet het geval). Eén van de mogelijke oplossing is een terugkeer naar de oude toestand met kiesarrondissementen. Een splitsing is dus niet noodzakelijk. 😉
  Tenslotte: 2 lijnen om een commentaartje te tikken is bijzonder weinig?

 3. Unexpected

  I know dat die .be het minste van onze zorgen zal zijn 😉 maar vond het wel eens leuk om ook eens iets banaal op de onderhandelingstafel te gooien 🙂
  Gesplitst moet niet persé inderdaad… maar ze moeten wel een oplossing aanreiken en ik weet niet direct een betere?
  En over die 2 lijntjes: ik zie dat probleem niet met Firefox en IE? wat gebruik jij?

 4. Inferis

  IE6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑