Telling stories for a living

The Order Of The Phoenix

Het boek heb ik onlangs uitgelezen dus kan ik nu met een gerust hart de film bekijken, een film waarvan men zegt dat het de beste van de HP-reeks is tot nu toe. Het boek was in ieder geval zeer goed, ook al heeft het een minder happy end (lees: er sterft een personage) dan je zou hopen. Anderzijds ben ik erg benieuwd naar het “gevecht” op het einde van de film (ik zeg niks kwestie het voor de mensen die nog niet aan dit deel toe zijn te verpesten) … zal men dit verfilmt hebben zonder afbreuk te doen aan het boek? Ik hoop het in ieder geval!

2 Comments

  1. Freggeltje

    Ben nu nog bezig in het allerlaatste boek! Brrr, wordt wel héél spannend nu, maar ik verklap niks :o)

  2. Unexpected

    Als het een troost is, ik ken het einde spijtig genoeg al 🙂 eens overijverig aan het lezen op internet en opeens had ik “het” gelezen… maar ja ik ken het verhaal tussen het begin en het einde nog niet eh 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑