Telling stories for a living

Model Murders

Aha! Vanavond in CSI gaan ze verder in op die moorden waarbij er telkens een perfect model van de kamer werd achtergelaten. In een van de vorige afleveringen zagen we de zogezegde moordenaar zichzelf van het leven beroven, maar ik heb dat altijd heel raar gevonden en eigenlijk niet kloppen. Vanavond kom ik er dus eindelijk achter (hopelijk!)…
En ja, ik ben dus een CSI fan: ik heb alle seizoenen van alle verschillende series gezien (Las Vegas, Miami en New York), althans tot en met het vorige seizoen. In de VSA is seizoen 8 van de originele (Las Vegas) serie van start gegaan, net zoals seizoen 6 van CSI Miami en seizoen 4 van CSI New York. Weer genoeg kijkplezier dus!
Had ik trouwens al gezegd dat het tweede seizoen van Heroes begonnen is, dat Chuck een fijne serie is, dat Prison Break seizoen 3 al aan de vierde aflevering zit, dat het vierde seizoen van Desperate Housewives begonnen is, dat de drugsdealende mama van Weeds ook al aan haar derde seizoen toe is, dat het eerste seizoen van Californication tot nu toe een ferme aanrader is, dat The Unit seizoen 3 ook al lopende is en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Meer dan genoeg leuke series dus! En nu maar hopen dat onze Vlaamse zenders er toch in lukken om enkele van bovengenoemde series aan te kopen, zodat we niet weer naar series moeten kijken die halverwege stoppen wegens niet succesvol genoeg over de oceaan (cfr. Traveler, Kidnapped, Vanished).

5 Comments

 1. Ann

  Californication is met de grond gelijk gemaakt in Amerika na de eerste aflevering…

 2. Unexpected

  En toch vind ik die serie te smaken 🙂 try it!

 3. mieke

  ik ben ook een csi fan, absoluut, en ineke ook. Maar vorige week heeft de dvd niet opgenomen, verdorie!

 4. Unexpected

  Oorspronkelijk vond ik alleen de originele serie goed. Later ben ik vooral Miami gaan apprecieren en tegenwoordig vind ik NY ook te genieten :-). Die series moeten zich altijd een beetje “zetten” bij mij.

 5. daike

  graag had ik geweten wanneer de box seizoen 8 van CSI LAS VEGAS in belgië in de winkels verkrijgbaar zou zijn. Kan iemand me hierop een antwoord geven?
  ALvast bedankt
  Met vriendelijke groeten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑