Ik had begin deze week al gezegd dat Top Gear terug begonnen was op de Engelse televisie. Ondertussen heb ik de eerste aflevering dus gezien en het is er weer lap op eh! Jeremy, Richard en Hammond hebben er serieus zin in en bij de preview van het komend seizoen zien we onder andere dat ze met de Bugatti Veyron gaan racen tegen een straaljager!
In de eerste aflevering testen ze de Golf GTI W12-650, u weet wel, die concept car van VW waarin ze een Golf V uitgerust hebben met een W12-blok met maar liefst 650pk. De Stig komt er aan te pas om het ding door een bocht te krijgen… voor de rest van dat verhaal moet u maar zelf kijken.
Verder gaan ze op rondreis, op zoek naar de beste weg in de wereld, met een Carrera GT3 RS, Gallardo Superleggera en een Aston Martin Vantage – Race uitvoering.
U hebt het al begrepen, Top Gear is direct op kruissnelheid vanaf aflevering één. U kijkt toch ook?