Telling stories for a living

Meer Traveler

Toen ik daarnet de DVR aan het programmeren was voor de volgende twee weken, zag ik dat VT4 vanaf volgende week donderdag, 6 september, start met de serie Traveler waar ik voorheen al vol lof over was. Zoals ik ook al eerder had gezegd, heeft men in de USA deze serie vroegtijdig afgevoerd en zijn er maar acht aflevering gemaakt van de serie. De (voorlopig? al is de hoop klein) laatste aflevering heeft zeker en vast geen “einde” aangezien de makers oorspronkelijk voorzien waren op dertien afleveringen voor het eerste seizoen. Resultaat is dat de serie stopt terwijl je er midden in zit… Redelijk klote hoor, maar toch zou ik aanraden om ernaar te kijken, je weet maar nooit dat men er toch een vervolg voor maakt en het zou zonde zijn als je dan niet meer kan volgen. Traveler, zwaar aan te raden, al is het met gemengde gevoelens.

3 Comments

 1. charlotte

  heeeeeeeeeeyzz ik ben ook een suprr fan van de traveler ik hoop echt zo dat er een vervolg komt ik heb momenteel nog geen 1 aflevring gemist!!!
  khoop dat je dat ook op dvd kunt verkrijgen
  volgens mij als er meer mensen dit zouden zien dat er zeker een vervolg komt blijven hopen dus!!!!!

 2. Unexpected

  Ik vrees er een beetje voor Charlotte 🙁 en DVD gaan ze niet uitbrengen als ze al vonden dat er geen markt was voor de TV-uitzending + wie koopt er nu een DVD van iets wat geen einde krijgt?
  En de makers wachten zo lang dat de acteurs waarschijnlijk al andere jobs hebben en dus niet meer vrij zijn voor Traveler… spijtig 🙁

 3. danny

  Hoi charlotte,
  als je de dvd’s wil kun je bij mij terecht.
  kheb ze alle 2.
  groet danny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑