Unexpected.be

Telling stories for a living

Simpsons Wolken

Ik zit in het opleidingslokaal en terwijl ik naar buiten staar, merk ik op dat we vandaag een hemel met “Simpsons Wolken” hebben. Voor de mensen die nog nooit naar The Simpsons gekeken hebben: een knalblauwe hemel met hier en daar witte, langwerpige wolkjes. Wegdromen tijdens de opleiding, niet goed bezig!

8 Comments

 1. Ah zoooo, geniepig posten terwijl je opleiding zit te volgen?! Foei foei…
  Maar idd, het ís dan ook een prachtige dag, waar je even bij mag stilstaan en wegdromen :o)
  Die Audi is ook al prachtig, zeker doen in de toekomst!
  Over het weekendje: tja, we hebben veel op ‘James’ geroepen, maar die kwam niet… Volgende keer laat ik het adres en caravannummer hier achter ;o)

 2. Mja, shame on me zeker ;-).
  James?? Butler gezocht ofzo?
  Hmm zeker doen ja! 🙂

 3. Beloven?

 4. tegen dat ik terug ff een vrij moment heb, is t weer slecht weer 🙁
  zal den unexpected goe opleiden dat het ne schitterende james zal zijn

 5. Hier moet hier juist niemand opgeleid worden 🙂 volleerd!

 6. Bewijzen kom! Haha…
  En wie is meneer/mevrouw G.? De opleider? Er wordt daar nogal gewerkt, jadadde!
  ;o)

 7. Ik zou zeggen, name a place and time 🙂
  Meneer G. is een jarenlange goede vriend en tevens mijn favoriete cafébaas 🙂 hij zit dus niet mee in de cursus daar onze jobs redelijk ver uit elkaar liggen, wat de gesprekken natuurlijk altijd heel boeiend maakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑