Telling stories for a living

New Audi A4

Het is zo ver! Audi heeft zijn nieuwe A4 aangekondigd en de foto’s spreken boekdelen. Zoals verwacht, lijkt hun nieuwe sedan heel sterk op de A5 (ze delen enorm veel onderdelen, dus het is een beetje logisch) wat een serieuze troef voor deze A4 is! Vergeet de C-klasse van Mercedes-Benz (die nochtans geslaagd is) en de 3-serie van BMW (die ik veel minder geslaagd vind notabene). Leverbaar vanaf eind dit jaar. Moest ik in de markt liggen voor een nieuwe wagen, ik zou het wel weten. Maar aangezien mijn Jetta nog maar een goed jaar oud is, ga ik nog eventjes niet vernieuwen ;-).

A4 Front

A4 Back

3 Comments

 1. Junior

  Dikke kar! De A5 ligt aan de basis van de nieuwe Audi modellen. Ze blijven maar beter en beter worden die mannen.
  Al moet ik zeggen dat uwe Jetta er ook mag zijn 🙂

 2. Unexpected

  Mja maar als ik mocht kiezen en het budget liet het toe, dan stond er toch een A4 of A5 op de oprit denk ik ;-).

 3. olivier materne

  Is er al iets geweten of een break model? Graag info op m’n e-mail adres.
  Dank u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑