Van de week speelden ze op TV 8 Mile, de debuutfilm van Eminem, over het leven van een beginnende rapper / hip-hopper zoals hemzelf. De film is geen (auto)biografie van hemzelf, maar hij heeft wel veel elementen uit zijn leven genomen om het scenario te schrijven. Ik heb hem indertijd gezien in de cinema (anno 2003 als ik me niet vergis) en vond het toen al een sterke vertoning. Eminem doet dat zeker niet slecht als acteur en ook het verhaal vond ik toen straf en aangrijpend. Onnodig te vertellen dat ik dus deze week klaar zat voor de TV om deze film nog eens te bekijken. Indien u hem nog niet gezien hebt, zeker eens gaan huren zou ik zo zeggen. Zijn “liefje” in de film, Alex, mag er ook zijn! Haar rol wordt gespeeld door Brittany Murphy, ook bekend van Sin City 1 & 2, Girl Interrupted en nog veel meer van die duistere films. Het gaat haar goed af, dat genre.