Zondag is er een nieuwe serie op VT4 van start gegaan: Entourage. In deze serie volgen we een jonge acteur en zijn “entourage” in hun beslissingen en avonturen die zoals verwacht tot de meest gekke situaties leiden. Vrouwen versieren, celeb-parties afschuimen, rondrijden in Hummer’s, misbruik maken van hun bekende vriend-acteur om dingen gedaan te krijgen, onderhandelingen met de “agents” van filmmaatschappijen, … allé zowat alles wat een Hollywood ster vandaag de dag te doen heeft.
De serie is lekker luchtig waardoor het een echte sitcom is: verstand op nul en enjoy the ride. De serie is geproduceerd door Mark Wahlberg, u alom bekend van onder andere The Italian Job. In de eerste aflevering speelde hij zelf een bijrolletje als zichzelf, wat de serie natuurlijk een hoger reality-gevoel geeft.
In “the States” zitten ze ondertussen aan het vierde seizoen van deze reeks, wat dus wel degelijk betekend dat het aan de overkant van de oceaan een daverend succes is. Ik heb de eerste drie seizoenen al een tijdje op het bureau liggen, maar ik denk dat ik het voorlopig op TV ga volgen, kwestie van toch iets te doen te hebben zo op zondagavond.
Aanrader!