Telling stories for a living

Jericho

Gisteren is Jericho in première gegaan op VT4. Ik heb het volledige seizoen al op de harde schijf zitten, maar het was er nog altijd niet van gekomen om eraan te beginnen wegens teveel werk, teveel andere series en nog meer van dat.
Anyway, gisteren heb ik dus gekeken en ik moet zeggen, ik vond het niet slecht. Met momenten  kwam het een beetje traag op gang, maar de eindconclusie is dat ik de serie toch ga volgen. Het is natuurlijk wel allemaal een beetje Amerikaans getint (het “we are the best” samenhorigheid gevoel, waarin “zij” het opnemen tegen “the enemy” broedt natuurlijk voort op de 9/11 gebeurtenissen) en met momenten een beetje overdreven, maar het blijft ontspannende televisie. De vraag blijft alleen: volg ik op TV of gaat de spanning onhoudbaar worden dat ik het ganse seizoen bekijk op een paar dagen tijd? Time will tell, maar tot dan stemmen we af op VT4 – maandagavond vanaf 20u40.
PS: vanaf 6 Juli start in de VSA seizoen twee van deze serie.

5 Comments

 1. Kaatje

  Ik ben dat dus totaal vergeten opnemen he 🙁

 2. Unexpected

  Zal ik ze op een cd’tje schrijven en opsturen?

 3. Ikke

  :o) Heb krak zelfde gedaan … :o)

 4. Unexpected

  Gij hebt precies goede smaak 😉

 5. G

  vond het traag, ga nog zien of ik mijn weinige vrije tijd er ga aan opofferen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑