Telling stories for a living

Traveler

Vandaag een nieuwe serie ontdekt: Traveler. Een verhaal over drie kerels, Will “Traveler”, Jay en Tyler, die net afgestudeerd zijn en die alvorens te veranderen in werkmensen, er nog een laatste keer op uit trekken. Een roadtrip dus. Will daagt de andere twee uit tot een “prank”: het museum zo snel mogelijk doorkruisen op rollerblades. Eenmaal buiten, ontdekken ze dat de uitdager nog niet buiten is en wanneer ze hem aan de lijn krijgen, zegt hij “I’m sorry I had to to this” en ontploft het museum voor hun ogen. De FBI ziet dit als een terroristenaanval en op de camera’s van het museum zien ze twee mannen uit het museum vluchten… Inderdaad, Jay en Tyler. Opeens zijn zij America’s Most Wanted Criminals en de enige die de situatie kan rechttrekken is Will… De heksenjacht op Jay en Tyler is begonnen, terwijl zij op zoek gaan naar de hoe en waarom. Heeft Will hun opgezet? Leeft Will nog? Waarom zij?
Traveler heeft een hoog actie gehalte dat je bij je keel grijpt vanaf het begin om niet meer los te laten. Na elke aflevering die je gezien hebt, verlang je al naar de volgende. Een beetje zoals bij Prison Break dus! In de VS is de serie op 10 mei gestart en zijn er ondertussen drie aflevering getoond. Laat ons hopen dat de serie snel naar Vlaanderen komt, want neem het van mij aan: deze serie wil je niet missen.

8 Comments

 1. Ikke

  Sounds nice. :o)

 2. Unexpected

  Zijt maar zeker 🙂

 3. Kaatje

  Ik heb daar precies iets over gelezen een paar maanden geleden in Humo, in een artikel over het nieuwe tv-seizoen. Ik zal eens kijken of ik het nog kan terugvinden. Misschien stond er de begindatum wel bij.

 4. Unexpected

  Heb dat artikel toen ook gelezen maar weet het ook niet meer en heb die Humo niet meer 🙁

 5. Kaatje

  Ik kan de humo niet meer terugvinden. 🙁

 6. STYD

  Ongeloofelijk dat zo een serie gecanceld wordt door ABC. Terwijl er zoveel series zijn die zo nep zijn. Is er eindelijk een serie die echt leuk is om te kijken. Het doet me heel veel denken aan Prison Break. Na elke aflevering kon ik niet wachten op de volgende. Hoop dat er een nieuwe seizoen komt.

 7. Hendrickx

  Volg de serie op VT4 maar vorige donderdag dacht ik dat het de voorlaatse aflevering was ? Ik zie voor vandaag geen programatie meer !! Was dit dus vorige week het einde ? met de ontploffing van die wagen met alle bewijsmateriaal in ??Kan je mij helpen ?

 8. Unexpected

  Hey! Zoals ik in andere posts op de site al schreef… inderdaad! Dit is de laatste aflevering die er van Traveler gemaakt is, daarna hebben ze het afgevoerd… dus ja je weet niet hoe het nu verder gaat en zeer waarschijnlijk zal dat ook zo blijven 🙁

1 Pingback

 1. Traveler II

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑