Telling stories for a living

Battlestar Galactica

Gisteren hebben ze op VT4 de pilootaflevering van Battlestar Galactica getoond, een remake van een geflopte scifi-reeks van weleer. De piloot heeft twee uur geduurd en ik heb de volledige 120 minuten met plezier achter de TV gezeten. Een goede plot, interessante personages en zeker en vast een drang naar meer van dat! Ik heb de eerste twee seizoenen hier ergens liggen, maar ik zou de serie ook wel willen volgen op TV. We zullen zien of ik de drang kan weerstaan. In ieder geval, als je van een goede science fiction serie houdt, programmeer je video-recorder hdd-recorder (of digicorder, dvd-recorder, …) dan op zondagavond!

8 Comments

 1. Kaatje

  Ja, is inderdaad een goede serie! Ik heb hier ook de eerste twee seizoenen liggen. Zeker een aanrader, vooral met een goed surroundsysteem 😉

 2. Unexpected

  Inderdaad! En dat heb ik dus staan ;).

 3. G

  ga ook mijn best doen om ze te volgen, mr zal wel in stukken en brokken worden…

 4. Piranake

  is idd super! Die 2 uur waren direct om. Beetje laat, maar onze video staat geprogrammeerd ;-D
  pure nostalgie revisited

 5. no butterfly

  2 uur? f* zo lang stond mijn video niet geprogrammeerd, ik bewaarde de aflevering voor dit weekend, toch maar eens piepen?

 6. Unexpected

  Ik vrees er een beetje voor… en met al die reclame die VT4 erbij gooit tegenwoordig…

 7. super4004

  was dat in de tijd een geflopte reeks ? tiens… wij waren daar anders zot van als kind… ik had mij al een week zitten verheugen op de nieuwe BG. En dat het zo laat was, geen probleem, twas toch pinkstermaandag. val ik begot in slaap na een half uurke… damn, gelukkig bestaat er nog zoiets als joox.net…

 8. Daniël

  Hoezo ‘geflopte serie van weleer’? Indertijd was het een enorm succes, we waren er helemaal gek van, speelden iedere aflevering op het schoolplein na… Onlangs heb ik de serie gedownload en opnieuw bekeken, en het was briljant (eerse seizoen, tweede iets minder, maar dat vond de cast ook). Decors supermooi, geinspireerd op 2001, helemaal van die tijd, groots !
  Heb je de oude serie eigenlijk ooit wel gezien ? De nieuwe heeft er erg weinig mee te maken, en hoe goed’ie ook is, echt boeien kan het me niet, veel te veel moilijk gepraat en sex, veel te weinig SF.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑