Telling stories for a living

TV Op Donderdag

Zondag is in mijn ogen de meest interessante TV-avond. Maar donderdag gaat voor een eervolle tweede plaats. We beginnen met twee afleveringen van The Simpsons op VT4, gevolgd door een aflevering van Friends. Beide series zijn al tot in het eeuwige herhaald en enkele heb ik zelfs op DVD, maar ik blijf met plezier naar deze klassiekers kijken. Daarna schakelen we over naar Één voor een portie “Het Leven Zoals Het Is – Luchthaven”, wat toch altijd een beetje nostalgie met zich meebrengt (ik heb mijn laatste 6 vakantiejobs allemaal doorgebracht op diverse diensten van de luchthaven). Na deze realitysoap zappen we dan weer een stukje: Natalia – Backstage op VTM. Normaal gezien ben ik geen VTM-liefhebber, maar zo een backstage dingen vind ik altijd interessant om te zien. Het is de eerste aflevering, we zullen wel zien of het voor herhaling vatbaar is. Naar wat kijken jullie op donderdag?

1 Comment

  1. Kaatje

    Het vrt-nieuws, koppen en Grey’s Anatomy in opnamemodus…dat is mijn donderdag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑