Telling stories for a living

IKEA

Vandaag naar IKEA gegaan, op zoek naar enkele dingen die ik al lang wil: planken om boeken op te zetten, gordijnen en die leuke bijzettafel waar ik al enkele jaren zot van ben maar die ik nooit gekocht heb. Na een maaltijd in het Zweedse huisrestaurant (hmmm Zweedse balletjes) hebben we nog twee uur rondgewandeld doorheen het meubelcomplex. Super om “tijdens de week” te gaan: veel minder volk, parking voor de ingang, …
De reis was vruchtbaar: die bijzettafel was nog op voorraad. Ze is van de MALM reeks, waar ik onder andere al een bed en kasten van heb, en ze rolt op wieltjes over de ganse breedte van het bed. Ideaal dus om de laptop op te plaatsen, te ontbijten in bed (of ‘s avonds een snack te verorberen), de afstandbedieningen op de leggen (gedaan met zoeken tussen het donsdeken :-)) en nog veel meer. The sky is the limit zeg maar.

 MALM bijzettafel

De boekenplanken die ik al jaren aan het kopen ben, zijn nu ook eindelijk in mijn bezit. Net zoals met de bijzettafel, was mijn oog al een hele tijd op dit type plank gevallen. Ik heb het over de LACK boekenplank die lijkt te zweven aan de muur. Door een ingenieus systeem heb je geen consoles nodig om de plank te bevestigen (de beugels zitten in de plank) wat het een streling voor het oog maakt. Morgen nog effe langs Brico voor de nodige vijzen en plugs en zo, en dan kan ik beginnen vullen.

 

LACK plank

 Voor de gordijnen was er niks kant en klaar wat ik mooi vond, maar heb ik wel leuke stof gezien voor gordijnen. Aangezien mijn naaitalent nihil is, heb ik eens vriendelijk naar de mama gekeken. Eén van de komende weken zou dat dus ook in orde moeten zijn!

2 Comments

  1. Maartje

    In Polen is de IKEA nog goedkoper! En ze hebben ook van die ballen.

  2. Unexpected

    Hmm mag ik dan mijn bestellingen naar jou doorsturen aub :)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑