Telling stories for a living

Congé!

Inderdaad! Ondergetekende is tot en met volgend weekend met verlof. Uitslapen, uitstapjes, karweitjes die ik al te lang uitstel afwerken, … allemaal dingen die ik ga doen en dubbeldik van ga genieten. Het was alweer geleden van begin februari dat ik nog verlof had genomen (gaan snowboarden toen) en de batterijen kunnen een nieuwe oplaadbeurt gebruiken. Misschien trek ik er samen met de madame nog een paar dagen op uit. Iemand suggesties?

2 Comments

  1. Piranake

    mijn gras komen afdoen, onkruid verwijderen, kuisen, kot en zolder opruimen, mp3kes in orde brengen, helpen verhuizen, afwasmachien komen vullen en leegmaken, kattenbak uitkuisen… en ik kan nog wel vanalles bedenken zenne 😉
    geniet maar van uwe congé 😉

  2. Unexpected

    Somehow lijken die dingen niet zo direct mijn idee van GENIETEN 🙂 maar toch bedankt Piranake 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑