Telling stories for a living

Plannen?

En mensen, wat zijn de plannen voor komend weekend? Ikzelf ga morgen langs in de Makro (waar ik waarschijnlijk weer vanalles ga kopen dat ik niet nodig heb, Fnac en Makro… en Ikea, winkels waar ik beter weg blijf ;-)) en daarna een beetje genieten van het hopelijk mooie weertje. ‘s Avonds nog eens een poging doen om naar Spiderman 3 te gaan zien. Zondag nog een paar zaken opruimen en aan de muur hangen, dingen die ik al veel te lang uitstel. En dan zou ik ook nog wat administratief werk moeten verrichten! Pfff. Het weekend gaat alweer veel te snel voorbij zijn.
PS: deze avond op VT4 – Bedazzled. Leuke film met de niet onknappe Elizabeth Hurley.

2 Comments

  1. Kaatje

    Plannen:
    mijn cdkes die aangekomen zijn beluisteren 🙂
    waarschijnlijk naar de zee als mijn beginnende verkoudheid het toelaat..

  2. Unexpected

    Aha ik ben eens benieuwd! En naar zee, ik vind dat ook fijn maar ik zit niet graag tussen een massa volk :s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑