Telling stories for a living

Polen en eten

Sinds een tijdje volg ik met regelmaat Oostblog, een blog van een studente die voor haar studies van februari tot komende zomer in Polen verblijft. Nu ben ik er nog nooit geweest, en eigenlijk zou ik er wel eens graag passeren, maar naast de mooie foto’s van huizen, landschappen en Trabant’s, confronteert ze mij ook met foto’s en beschrijvingen van etenswaren en gewoontes van Polen. Eerlijkheidshalve moet ik toch toegeven dat die worsten, bier, … mij niet zo erg aanspreken. De taart zou er wel lekker zijn :). Anyway, ik blijf vol spanning de blog volgen, alleen al om te lezen of er ook lekker eten te rapen valt ginds…

2 Comments

  1. Oostblog

    We hebben ook al lekkere worst gegeten, maar daar schrijf ik niet zo snel over. De rest van de vieze worst, nog in de verpakking, hebben we vandaag weggegooid wegens eigenlijk vervallen. Dan is het geen verspilling meer.

  2. Unexpected

    Zou het geen goed plan zijn om ook de positieve kanten te belichten (en dan vooral op gebied van voedsel en drank) zodoende de mensen toch meer zin te geven in een reisje 😉 ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑