Telling stories for a living

Belspelletjes

Iedereen kent die super irritante belspelletjes wel die je ‘s morgens, ‘s middags, ‘s namiddags en ‘s nachts kan bekijken op onze Vlaamse zenders. Vaak worden ze gepresenteerd door vijftienderanks wannabe BV’s die wegens financiële of mediageile (?) redenen zichzelf willen verlagen tot dit niveau. Zelf heb ik nooit meegespeeld met deze vorm van entertainment omdat ik het ten eerste veel te duur vind en ten tweede altijd getwijfeld heb aan de authenticiteit van de opgaven. Vandaag ben ik terecht gekomen op een site die vol staat met filmpjes, uitleg, analyses van de verschillende spelletjes enz. Bekijk ze, lees de uitleg erbij en voor degenen die het nog niet doorhadden: wees verbaasd over het bedrog dat in deze televisie verwerkt zit… Ik begrijp niet hoe dit nog altijd toegelaten wordt? Het is overduidelijk en vastgelegd op beeld hoe het bedrog gerealiseerd wordt, en toch blijven die dingen onze televisie vervuilen? Check it.

1 Comment

  1. Guelep

    onvoorstelbaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑