Telling stories for a living

Zelfstandig

Eindelijk is het zo ver! Ik denk er al een tijdje over na, heb al met enkele mensen gepraat over de do’s en de don’t’s, heb de voordelen afgewogen tegen de nadelen en uiteindelijk heb ik vorige week donderdag de knoop doorgehakt: vanaf nu ben ik zelfstandige in bijberoep. Mensen die tussen de lijntjes lezen, hebben al lang begrepen dat ik in de IT-wereld actief ben en vanaf nu ga ik die lijn dus verder doortrekken en niet alleen in loonverband werken. Of het een succes wordt, weet ik nog niet, maar ik ga er zeker voor gaan en alles geven wat erin zit.
Als er nog onder jullie zin hebben om de touwtjes in eigen handen te nemen, breng dan zeker eens een bezoekje aan de website van KMO Direct! Deze site legt je alles keurig uit en ook de mensen hierachter zijn zeer behulpzaam. Zij brengen alle papieren in orde, doen de nodige aanvragen bij de juiste diensten, … kortom, alles! Mijn aanvraag is dus in voegen en nu is het wachten op de juiste papieren en dan zijn we vertrokken. Wish me luck.

4 Comments

 1. G

  Good luck my friend!!!

 2. unexpected

  Thanks 🙂

 3. Pietel

  Ha, ik ben ook een bijberoeper. Geestig, want al het materiaal dat je zowieso koopt kan je inbrengen en betaal je met je inkomen in bijberoep.

 4. Unexpected

  Inderdaad, vandaar ook dat er in Januari een Macbook Pro komt ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑