Op VT4 loopt het tweede sezoen van Lost ten einde (of is net ten einde gelopen, ik kijk niet echt veel tv dus ik ken de programmatie niet echt uit het hoofd) en eindigt de laatste aflevering met Jack, Kate en James die gevangen genomen worden door “The Others”, terwijl Michael en zijn zoontje het ruime sop kiezen. De kijker wéét dat het trio op de hoogte was van Michael’s plannen en ze hebben dus een of ander plan beraamd…
Zelf heb ik ondertussen al de eerste twee afleveringen gezien van het derde sezoen, en nog steeds slagen ze erin om in 45 minuten zeer weinig te vertellen. Ik hoop dat het derde sezoen iets meer vaart gaat krijgen en dat de eerste afleveringen “om in gang te schieten” zijn, want anders voorspel ik een dalend kijkcijfer voor deze mysterieuze serie. Het wordt allemaal net iets te langdradig, iets te vergezocht, iets te weinig antwoorden, … waardoor je als kijker soms de motivatie verliest om verder te blijven kijken. En naar het schijnt zou er nog een vierde sezoen komen!
Ik vermoed dat VT4 het derde sezoen van Lost in het voorjaar 2007 op de Vlaamse buis zal brengen,  maar tot dan zal ik jullie af en toe een beetje op de hoogte houden van de vooruitgang. Lang leve de informatica!
PS: die Kate blijft toch écht wel een babe eh??!!
PS2: op de site van Lost kan je een “previously on Lost” filmpje bekijken op de hoofdpagina dat zo goed als alle belangrijke gebeurtenissen van de tweede aflevering toont. Voor wie geinteresseerd is en geen toegang heeft tot de volledige aflevering…