Telling stories for a living

Zo ver weg

Hoe kunnen dingen die gisteren zo dichtbij waren, vandaag plotseling zo ver weg zijn? En waarom zijn het meestal de leuke dingen, dingen waar je naar uitkijkt en verlangt, die zo ver weg zijn? Vele uren heb ik al verspild met na te denken, vele mensen hebben al hun visie gegeven, maar nog steeds heb ik geen antwoord gevonden dat de vraag uit mijn hoofd doet verdwijnen… Waarom?

1 Comment

  1. G

    ik denk niet dat er een éénduidig ‘daarom’ bestaat, alles is een samenloop van omstandigheden, een momentopname beinvloedt door zoveel verschillende factoren… mr als je ooit een algemene regel zou vinden op het ‘waarom’, please let me know…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑