Telling stories for a living

Thuis

Vandaag normaal mijn laatste dagje van mijn Win2K3 opleiding, dus ik vol motivatie naar Brussel, wetende dat 50% of meer van ons Belgenlandje het werk (weeral) neerlegd vandaag… Anyway, daar aangekomen ontdek ik dat mijn “instructor” ziek is en dat ik terug naar huis mag. Op het werk moet ik niet opdagen wegens voorafgenoemde staking, dus ben ik vandaag thuis :). Die dag opleiding wordt volgende week ingehaald dus alles komt in orde! Oh ja, voor ik het vergeet: vanavond is het “Faute Avondt” @ Café Neijon te Zaventem – ambiance gegarandeerd! Be there!           

3 Comments

 1. G

  ‘t is café Kafeneion voor de Carl weer nen attack krijgt 🙂
  hopelijk tot de volgende faute @vondt, maar dan wel ook in outfit hé

 2. Piranake

  gade gij hier nog is iets schrijven?

 3. unexpected

  inderdaad al veel te lang geleden, schandalig is het!! veel te druk gehad, vanaf morgen begin ik met schade in te halen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑