Telling stories for a living

En nog een keer…

Als je vandaag de krant heb vastgehad, de tv heb aangezet of de radio beluisterd hebt dan weet je het al: volgende week vrijdag zullen alle vakbonden nog eens samen aan hetzelfde koord trekken om hun afkeer tegenover het pensioenplan van onze overheid te tonen. Voor zover ik begrepen heb, zullen er deze keer geen stakingsposten opgetrokken worden bij bedrijven, supermarkten, … maar gaat er in Brussel een grote manifestatie op gang getrokken worden.

Bibi heeft volgende week wel een weekje opleiding Windows 2003 Server dus voor mij wordt het deze keer een gewone week hoor! Ik begrijp de vakbonden maar ergens begrijp ik ook onze regering… er is gewoon te weinig werkend volk om al ons niet werkend volk te blijven onderhouden, dus ze moeten wel IETS veranderen… Als er nu eens een verbod kwam op voorbehoedsmiddelen, zou dat het probleem op termijn niet oplossen ;)?

2 Comments

  1. Piranake

    komde gij babysitten en pampers vervangen??

  2. G

    ge neemt mij de woorden uit de mond

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑