Telling stories for a living

Het openbaar vervoer…

… blijkt aan populariteit te winnen dankzij de steeds toenemende prijs van de brandstof. Ondergetekende heeft ook vorige maand de wagen ingeruild voor een bus/trein abbo en tot op heden heb ik er nog steeds geen seconde spijt van gehad! In plaats van gezellig drie kwartier te stressen in de eeuwigdurende file richting hoofdstad, neem ik nu gezellig het busje voor de deur om 10 minuten later met de “Metro” in de hand op het treintje te springen (zonder daarbij een koffiekoekske te vergeten voor onderweg). 19 minuten later stap ik uit in Brussel en ben ik na twee minuutjes wandelen op het werk… In tijd spaar ik ongeveer een kwartiertje uit, ik heb geen stress, lees elke dag de krant, eet een lekker koffiekoekje en heb oh zo veel leute in het observeren van medereizigers :). Hoe heb ik dit ooit kunnen missen??

2 Comments

  1. Piranake

    ge hebt uw autoke toch ni verkocht? En uw hobby dan?

  2. unexpected

    neej neej autoke blijft zenne 🙂 int weekend enz eh 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑