Op sommige plaatsen is 2014 ondertussen verleden tijd, maar wij hebben nog enkele uren alvorens we het nieuwe jaar in gaan. Tijd voor wat reflectie dus.

  • 2014 was professioneel het “zotste” jaar tot nu toe. Doelen uitgezet. Doelen gehaald en over-achieved. De lat nog hoger gelegd en ook telkens opnieuw afgetikt. Een rollercoaster die maar bleef duren zeg maar. Veel geleerd. Zotte dingen gedaan (Las Vegas baby!), hard gewerkt maar vooral veel plezier gehad. Ik ben nu al benieuwd wat 2015 gaat brengen op dit vlak.
  • Het huis, tuin en keuken gebeuren ging zijn gang verder. Het huis kreeg vooral veel nieuwe verlichting en enkele meubels toebedeeld. De tuin werd ook verder afgewerkt met struiken en bomen en nog meer struiken en nog wat bomen en er gingen bloembollen in de grond en er kwam een kruidentuin en tomatenplanten en en en… kortom, ik kreeg serieus groene vingers. Trouwens erg leuke ontspanning om het vorige punt te compenseren.
  • De feestjes waren goed. De vrienden waren ook van de partij, maar eigenlijk toch nog veel te weinig als je het mij vraagt. Een aandachtspunt voor 2015 als je het mij vraagt.
  • Op vlak van gezondheid ging alles ook prima dit jaar. Begin 2014 ging van start met #project30 maar ergens in maart ben ik beginnen slabakken. De ambitie is hoog voor 2015 en dus vlieg ik er na de feesten opnieuw in. Wordt zeker vervolgd…
  • Bloggewijs heb ik het ook wat laten hangen. Niet omdat ik geen ambitie had, wel omdat ik door al het bovenstaande gewoon weinig tijd had om nog te schrijven. Ideeën genoeg. Notes genoeg. Nu die nog omzetten in goede blogposts. Ik beloof dat ik er in 2015 werk van maak, dus graag tot dan!

Dan rest er mij enkel nog om elkeen van jullie een spetterend 2015 te wensen met veel geluk, een goede gezondheid en veel plezier en succes te wensen in elk avontuur dat jullie in 2015 aangaan.
Hou het veilig en graag tot in 2015!