Telling stories for a living

iPhone 5 – First Impression

Gisteren, na vijf weken wachten, werd mijn iPhone 5 door Telenet geleverd. Op mijn “iSwap” mailtje van Mobistar waarin ze mijn reservatie bevestigen, wacht ik nog altijd trouwens… top-service van Mobistar.
Bij het “unpacken” denk je eerst – tiens, weinig veranderd ten opzichte van de vorige. En dan pak je het toestel uit de doos en valt het gewicht op. Of beter gezegd, het ontbreken ervan. Mijn iPhone 4 is opeens een zwaargewicht!
Het scherm is groter, maar niet te groot. Op gebied van “performance” kan ik alleen maar WOW zeggen. Ik heb zelf geen 4S. maar ten opzichte van mijn 4 is de vooruitgang redelijk impressionant!
De Lightning connector is eigenlijk ook een verbetering, ook al kost mij dat weer extra geld aan extra laadkabels. Docking stations heb ik niet, want ik speel mijn muziek al sinds den beginne “streamend” over bluetooth.
Ik heb de zwarte “Darth Vader” editie en ik denk wel dat dat materiaal erg krasgevoelig is. Daar scoort de 4 zonder twijfel beter. maar ik denk dan ook het is een gebruiksvoorwerp en binnen een paar jaar vervangen we die toch opnieuw dus gebruken maar. Ik heb er wel een ultradunne Incipio Feather case rondgeklikt en de meegeleverde screenprotector ook maar geinstalleerd, kwestie van het toestel zo goed mogelijk te verzorgen.
Oh, en Siri is de max, ook al spreekt ze nog geen Nederlands :).

2 Comments

  1. jonas

    wanneer had je hem besteld? Want ik heb mijn iphone bij telenet al meer dan een maand geleden besteld maar heb nog steeds niets te horen gekregen ….

  2. Unexpected

    Lees bovenstaande blogpost nog eens en focus op de eerste zin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑