Ik had het al gezegd dat op mijn VAIO een installatie van de finale versie van Vista SP1 = aan een herinstallatie van mijn VAIO omdat ik zo slim geweest ben om Vista met SP1 RC1 er in gebakken te installeren.
Mijn VAIO herinstalleren, daar heb ik echt geen zin in daar ik dan weer een halve dag bezig ben met configureren van vanalles en nog wat, installeren van tools,… terwijl RC1 en de “final” eigenlijk gelijk zijn, met uitzondering van een paar setup-screens en maybe wat help-files. Als ik me niet vergis blijft RC1 werken tot ergens in de zomer, dus dat geeft me nog enkele maanden om te herinstallatie uit te voeren.
Maar nieuwsgierig als ik ben, ben ik ondertussen de finale SP1 aan het installen op een “kale” Vista RTM die in Hyper-V draait. Kwestie dat ik eens kan evalueren of mijn eerder genoemde vermoedens waar zijn. De installatie is nu op zijn laatste benen aan het lopen en heeft ongeveer 35 minuten geduurd. Alles is volledig automatisch verlopen zonder enige problemen, wat dus al een goede zaak is en niet altijd vanzelfsprekend!
Straks eens een paar zaken uittesten en wat aan het vergelijken slaan. Geeky? Nerdy? I know…