Telling stories for a living

Qqquuiiicckkkk

Zijn smaak laat u nooit meer los? Of zo iets was het alvast. Anyway. Ik heb me enkele maanden terug opgegeven voor een soort “experiment” rond betaalde blogposts en tot mijn verbazing werd Unexpected.be geselecteerd. In het experiment zijn er twee pistes, nl. de commerciële en de niet-commerciële. Zelf ben ik geselecteerd voor de commerciële piste en ik heb er dus geen flauw idee van wat de andere piste als opdracht meegekregen heeft, maar ik weet wel dat ik een bericht rond een van de nieuwe Quick hamburgers moet neerpennen om een geslaagd experiment te bekomen. 
Bon. Quick. Van zolang ik me herinner ben ik altijd al een “Quick” mens geweest. Het zit namelijk zo: van bij de geboorte word je volgens mij ingedeeld als Quick of als McDo mens. Niet dat ik iets heb tegen McDonalds, maar ik vind Quick gewoon lekkerder. Tja. Smaken  en kleuren zeker?
Met regelmaat lanceren die gasten een nieuwe burger, en hoewel ik meestal trouw blijf aan mijn favoriete Giant of Kingfish, heb ik nu de opdracht om de Quick ‘n Toast of de Suprême Pepper te fijnproeven (of beide). Ik heb de Suprême Pepper gekozen daar een croque monsieur achtig iets mij niet zo aanspreekt als hamburgertype en ik moet eerlijk toegeven: het was best lekker. Ga ik deze burger in de toekomst nog smaken? Ik denk het wel, maar niet altijd, want daarvoor eet ik veel te graag een Giant of een Kingfish hamburger… en ik ben nu eenmaal een man van tradities en gewoontes. Maar en toe mag er eens iets anders bij en dan behoort deze nieuwe burger dus wel tot de mogelijkheden. 
Voila, tot zo ver mijn bijdrage aan het experiment. En wat heb ik nu gewonnen? U mag dat gerust weten: 25€ en een gratis hamburger van Quick natuurlijk. Smakelijk!
this blog post is an experiment by uMarket.it

3 Comments

  1. evita

    .it dan nog!
    Ik ben een mcdonalds-persoon. Allez ja, zelfs dat niet eigenlijk want ik vraag altijd een “speciaal voor u gemaakt” en dan maak ik er daarna zelf een hamburger-creatie van :-$
    evitas laatste blog post..Brabantia laat van zich horen

  2. G

    betaald worden om te eten, het leven kan toch hard zijn 🙂

  3. Unexpected

    Ja zo gaat dat op het internet he 😉 en het heeft nog gesmaakt ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑