Aside

Firefox 3 Release Candidate 2

Hij is sinds vandaag beschikbaar. Mijn toestel is al geupgrade en niets van problemen te melden. Naar goede gewoonte wat bugfixes, wat meer snelheid,… waardoor ze bij Mozilla alles klaarstomen om de final release uit te brengen. Downloaden die handel!

, , , ,

6 Responses to Firefox 3 Release Candidate 2

 1. Anne 5 June 2008 at 11:31 #

  Als mijn favoriete extensies beschikbaar zijn, zal ik downloaden die handel!

 2. Unexpected 5 June 2008 at 17:21 #

  ;-) en als ze niet beschikbaar zijn, kan je ze toch doen werken met behulp van wat aanpassingen aan de config files van Firefox. Google is your friend ;-).

 3. Anne 5 June 2008 at 20:33 #

  Ik weet het, heb dat vroeger nog gedaan, maar ik ben er te lui voor vrees ik :D

 4. Unexpected 5 June 2008 at 20:56 #

  Hehe lui zijn is een goede eigenschap voor IT’ers ;-) …

 5. Kevin 7 June 2008 at 10:17 #

  Wat wel jammer is aan firefox is dat je bv niet sommige functies kunt gebruiken zoals die werken in explorer. Bv msn messenger of skype…. (Probeer maar eens de link van ‘mijn live messenger’ te klikken)

 6. Unexpected 7 June 2008 at 13:42 #

  Volgens mij is dat Microsoft die dat beperkt en vanuit hun software altijd IE oproept ipv de standaard browser…

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes