Michel schreef onlangs een stukje over NewsGator en FeedDaemon die in plaats van betalend, gratis geworden zijn. Ik had ze vroeger al getest en vond ze niet slecht maar ik wou er niet voor betalen en dus heb ik ze terug van de pc gegooid. We spreken nu een jaartje later en nu hebben die gasten hun software dus gratis gemaakt (vermoedelijk door de druk van zoveel gratis alternatieven die kwaliteit bieden) en dus biedt zich een nieuwe kans aan.
Zo gezegd zo gedaan, maar het kalf was al verdronken. Sinds ik hun software een jaar terug verwijderd heb, ben ik me gaan toeleggen op Bloglines (wat altijd goed werkte) en sinds een maand of twee op Google Reader en eerlijk gezegd vind ik die laatste beter dan al het voorgaande.
Conclusie: NewsGator en FeedDaemon zijn al terug van de VAIO. Google Reader it is voor mij. Misschien dat het voor de nieuwkomers nog kan dienen, maar eenmaal ik GR gewoon was, was er geen weg terug… tot er een beter alternatief is ;-). Want zo werkt de computer wereld, long live the king, the king is dead.