Aside

GOW

De XBOX360 kennen jullie wel… Microsoft’s nieuwste videogame console. Ik had gezworen er geen te kopen (ook al heb ik wel veel plezier gehad met mijn XBOX) maar sinds kort is er GOW, Gears of War, een actiongame dat me dus perfect zou kunnen overtuigen om toch een XBOX360 aan te schaffen. Binnenkort komt er een pack uit met GOW inbegrepen, ik vermoed dat ik niet zal kunnen weerstaan :(. De trailer is schitterend gemaakt, voor mij één van de betere gametrailers ooit. En de muziek die ze erop gezet hebben: sublieme en ook wel bizarre combinatie! De song is van de film Donnie Darko en noemt Mad World, gezongen door Gary Jules.

, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

 1. Unexpected » Blog Archive » Console Wars - 20 March 2007

  […] PC te nestelen.  De XBOX360 heb ik ook al een tijdje in het vizier, en dan vooral om eindelijk die Gears of War te kunnen testen! Maar ik heb al een gewone XBOX, en die heeft dit jaar volgens mij nog niet één […]

 2. Unexpected » Blog Archive » Cursus - 12 July 2007

  […] ja, ik krijg bij de cursus als relatiegeschenk een X-BOX360 + Wireless Controller kado! Tijd om die Gears Of War eens van dichterbij te bestuderen […]

 3. XBOX360 & GOW — Unexpected - 25 September 2007

  […] is het zo ver! Ik heb daarnet mijn allereerste partijtje Gears Of War gespeeld op mijn gloednieuwe XBOX360! En ik moet zeggen dat het helemaal niet tegenvalt hoor. De […]

 4. Gary Jules — Unexpected - 29 September 2007

  […] geworden doordat de gasten van Microsoft het nummer gebruikt hebben in de reclamecampagne van Gears Of War voor XBOX360. Natuurlijk staat dat nummer ook op de cd, maar de rest is zeker even goed. En die […]

 5. Gears Of War 2 | Unexpected - 9 April 2008

  […] er komt een opvolger van één van de beste games die ik vorig jaar gespeeld heb: Gears Of War! Veel is er nog niet gekend buiten dat het allemaal beter zal worden natuurlijk. Ze hebben alvast […]

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes